Den  ultimative oplevelse

Festivalen med den smukkeste beliggenhed finder du på Bogø Havn. En hyggelig lille lystbådehavn på kanten af det smalle Grønsund med smuk udsigt til Farøbroerne. Træfærgen Ida er ved at lægge til. Sejlbådene vugger i brisen. Musikken spiller. Her er lys, luft og højt til himlen.

Bogø Havn

Bogø Havn er meget aktiv trods sin lille størrelse, ikke mindst på grund af Færgen Ida, som hele sommeren skaber glæde blandt turister. Her er alle nødvendige faciliteter, en lækker shelterplads med bålsted, og så er der ægte italiensk stemning hos Bogø Brød og Pizzaria.

Færgen Ida

Så langt tilbage, som der er blevet sejlet i Danmark, har det smalle Grønsund været en vigtig gennemsejlingsrute mellem Østersøen og Storebælt, og sundet har knyttet tætte bånd mellem de omkringliggende øer. Træfærgen Ida er Danmarks eneste træfærge, som stadig sejler i normal rutefart.  

Mad & Drikke

På Havblik Festival får du mad af god kvalitet. Ikke blot kan du nyde de bedste pizzaer nord for Italien hos Bogø Brød, der er også flere muligheder på selve festivalen. I vores stambar serverer vi øl, vand og drinks, og du kan hænge ud i vores lounge område.

Parkering

Vi anbefaler, at du parkerer ved Bogø Mølle omkring 700 meter oppe ad Bogø Hovedgade. Møllen er ved at blive restaureret til fordums pragt, en gigantisk opgave, der er drevet af andre frivillige på Bogø. Bogø Mølle udgør start- og slutsted for flere af Camønoens ruter.

Find os

Havblik Festival hører hjemme på Bogø, den første ø syd for Sjælland, en god times kørsel fra København. Bogø er øen lige i midten med direkte adgang til motorvejen på Farø, færgefart til Falster og dæmning til Møn og alle dens sommeroplevelser for turister, vandrere og cyklister.

Ren & grøn

Vi sætter en ære i at have en ren festival. Havblik har også flere tiltag for bæredygtighed, bl.a. bruger vi genbrugsglas med pant på glasset, som du får tilbage, når du siger tak for denne gang.

Musik og kultur for alle