Deltag

Havblik er båret af fællesskab og frivillige kræfter på Bogø. Denne lille ø kan noget helt særligt. Folk kommer hinanden ved. Det er lokalt. Det er universalt. Her er plads til alle. Gamle venner mødes. Nye kommer til. Vil du være med? 

Fri entré


Havblik er en festival for alle. Derfor tager vi ikke entré. Men vi sælger støttearmbånd, både på selve festivalen og hér på siden. Vi bliver så glade, når du køber et armbånd. Ikke blot er din støtte uvurderlig. Vi synes også, at vores støttearmbånd er ret seje.

Bliv frivillig


Vil du opleve Havblik på tætteste hold? Være med hvor det sker? Møde nye mennesker? Så bliv en del af holdet bag Havblik. Opgaverne er mange og mangeartede. Du bestemmer. Til gengæld er du med til at skabe Danmarks hyggeligste havnefestival.

Skal jeres band på plakaten?


Havblik Festival præsenterer både etablerede navne og dugfriske talenter. Du kan søge om at spille på Havblik Festival som frivilligt band. I får selvfølgelig dækket jeres udgifter, men støtter til gengæld næste års festival (ingen profit til arrangørerne).

Støt os


Det er dyrt at lave en gratis festival. Vi gør os umage med at søge fonde og anden offentlig støtte, men Havblik Festival ville ikke være det sammen uden vores mange sponsorer og donorer. Du kan støtte os økonomisk eller materielt. Tag fat i os, hvis du vil høre mere.